Er rådgivning dyrt?

I årets løb kaster mange større og mindre virksomheder en stor mængde kroner direkte ud af vinduet i mislykkedes kommunikationstiltag, der hverken rammer de rigtige målgrupper eller nogen andre….

Der er større chance for succes og mere værdi for investeringen, hvis man vælger at benytte sig af nogle af de erfaringer, der er skabt. På den måde vil du alt andet lige få bedre kontakt til dine kunder for færre penge.

Kommunikation på nettet kan både være billigt – nærmest gratis – for de de fleste løsnigner er billige i drift, og fordi der finde som mange open source-værktøjer, som du kan benytte gratis – eller det kan blive dyrt med store forkromede løsninger, der kræver reklamebureau og softwarefirma – og de mange “engagementsmanagere og salgschefer”, der følger med. Du vælger selv!

Min timepris  er 900,-plus moms. En rådgivning i forbindelse med et nyt website vil typisk kræve tre timers forberedelse, hvor jeg sætter mig ind i branchen, kigger på konkurrenter og det nuværende website og to timers rådgivning på dit kontor.

Efterfølgende kan jeg skrive en kravspecifikation, en projektbeskrivelse eller -plan eller lignende, som kan hjælpe med at få sat processen i søen.

Kontakt mig på 61 66 97 66, hvis du vil høre mere.